Modele unghii cu gel pentru vara

Nu UITA că ți-am pregătit în Galeria Foto de mai sus 25 de modele de Unghii de vară Care să te inspire pentru următoarea ta terminées la manichiură. Dacă optezi pentru un modèle français, Dar vreisă adaugi și o Notă personală, potï oricând să recurgi la Aplicarea unor Flori délicat, în tonuri pastelate. Unghiile cu gel sunt soluția salvatoare pentru o manichiură perfectă și de durată. Modelele de vară pentru unghiile cu gel sunt extrem de ofertante, Atât DIN Punct de de l`a. cromatic, Cât și al USAMV sau designului. Este sezonul veseliei, Al trăirilor intense și al zâmbetelor, iar asta trebuie să se refletent și în manichiura noastră. De aceea, am ales 25 de modele de Unghii cu gel de vară DIN Care să te inspiri pentru următoarea ta vizită la salon. Culori tari sau pastelate, MODELE opulente sau discret, texturi diafane, le discutăm pe toate în rândurile de mai jos. În ce privește modelele de Unghii cu gel de vară la modĂ, trebuie doar să ai imaginație. Orice se pretează acestui Sezon, așa că nu te teme să încerci lucruri Noi.

Dacă vrei o abordare mai simplistă a manichiurii de vară, alege modelele geometrice. Dacă Cine plac lucrurile bine défini, potï opta pentru MODELE fructate. Sezonul acesta, sunt foarte cool modelele insuffler DIN natură: ilustrații cu Flori (sau chiar aplicații cu MICI Flori uscate intégrer în gel), Frunze, cactuși și, cel mai cool și căutat Model, ilustrațiile insuffler DIN frunzele plantelor Monstera. Plasează-le PE un utérine Roz, așa cum Cine spuneam mai sus, și ai obținut o manichiură de vară foarte Fresh! Printre modelele care nu vor dispărea niciodată DIN tendințele de vară sunt cele de Tip sirenă. Acestea combină nuanțele de Roz, bleu, violet cu textura holografică sau aplicațiile irizate, ori chiar efectul Marmorat care ne aduce aminte de modelul scoicilor găsite PE plajă. AM vrut ca Luna iunie să nu ne prindă nepregătite, așa că am pornit în căutare de modele de Unghii cu gel pentru vară. AM găsit o mulțime de surSe de inspirație pentru toate gusturile, și le-AM adunat pe toate Într-o Galerie Foto destul de cuprinzătoare. Înainte să te delectezi cu imaginile alese de Noi, te invităm să parcurgi un scurt Ghid de tendințe în Materie de Nailart pentru Vara aceasta. VARA 2018 vigne cu o paletă largă de Culori de Unghii în tendințe, pentru toate gusturile.

Se poartă Atât nuanțele intense, precum cele Neon, Roșu Corai, galben Aprins sau chiar violet, Cât și cele pastelate: lavandă, bleu, Indigo sau Nude. Îți reamintim că aceasta este cea mai căutată nuanță de ojă PE Pinterest în acest Sezon. În funcție de preferințele Tale, potï Experimenta inclusiv în CEEA CE privește contrastele. Îndrăznește să Alegi o combinație de Roșu Corai cu modèle galben, ori chiar un Contrast mai évidente precum verdele închis Combinat cu un Roz cu subton rece. Dacă guerreUne paix ta e mai jucăușă, cine place să combini Culori, Dar fără să exagerezi, atunci potï încerca o astfel de manichiură français! Înlocuiește Oja Albă cu o altă culoare pentru fiecare unghie, trasată în dungi Cât mai subțiri, iar Rezultatul o să te cucerească! Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice. Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista.